Yhteystiedot

Toimimme asuntorakentamisen KVR-urakoitsijana. Rakennamme ja myymme erikokoisia asuinkohteita avaimet käteen -periaatteella.

Iisikoti rakennuspalvelut - Taustakuva

Tietoa yrityksestä

Iisikoti on iiläinen yli 40 vuotta rakennusalalla toiminut täyden palvelun perheyritys. Tarjoamme kokonaisvaltaisia rakennusalan palveluita yksityisille sekä yritysasiakkaille Oulussa sekä muualla Pohjois-Suomen alueella.

Olemme toteuttaneet useita asiakkaiden tarpeita vastaavia kohteita aina pientaloista suurimpiin liiketiloihin ja asuinrakennuksiin saakka. Toimintamme on asiakaslähtöistä ja meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas, sekä ammatitaidolla ja laadukkailla materiaaleilla toteutettu työ.

Toimimme myös KVR-urakoitsijana, joka tarkoittaa kokonaisvastuurakentamista. Vastaamme koko rakennusurakan sopimuksenmukaisesta toteutuksesta, niin suunnittelun kuin toteutuksen osalta.

Kauttamme saat myös monipuoliset sähköurakoinnin palvelut.

Henkilökunta

Iisikodissa teitä palvelee ammattitaitoinen ja luotettava henkilökunta.

Tarvo Tölli

Työnjohto

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai saada lisätietoa myytävistä kohteistamme, niin voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Olet myös tervetullut käymään paikan päällä toimistollamme.