Asuntorakentaminen

Viihtyisä asunto on harkituista valinnoista rakentuva kokonaisuus. Asuinrakennuksen suunnittelussa on otettava huomioon tilojen toimivuuden lisäksi myös rakennuksen sijainti.

Iisikoti rakennuspalvelut - Taustakuva

Asuntorakentaminen

Asuntorakentamisen lähtökohtana on toteuttaa toimivat ja viihtyisät asuinrakennukset asukkaiden eri tarpeisiin. Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut asuinrakennukset antavat hyvän edellytyksen viihtyisälle ja mukavalle asumiselle.

Koti jossa viihdyt

Suunnittelemme ja rakennamme modernit asuinkohteet erilaisiin tarpeisiin, kuten erikokoiset rivitalot ja omakotitalot. Kaikki kohteemme ovat muuttovalmiita, joten tulevien asukkaiden ei tarvitse huolehtia muusta kuin uuden kodin sisustamisesta.

Asuntojen pohjaratkaisut ovat tärkeässä osassa, koska käytännölliset tilaratkaisut mahdollistavat viihtyisän asumisen. Myös muut rakennukset, kuten ulkovarastot ja autokatokset ovat osa kokonaisuutta, minkä vuoksi myös ne tulee toteuttaa huolella.

Valitsemme tonttien sijainnit tarkasti, koska asunnon sijainnilla on myös iso merkitys asukkaiden asumisviihtyvyyden sekä päivittäisten palveluiden saatavuuden kannalta.

Varaa omasi heti

Varaamalla oman kohteesi ajoissa, pääset vaikuttamaan rakennusvaiheessa tehtäviin ratkaisuihin, kuten asunnon värimaailmaan, pintamateriaaleihin ja jopa pohjaratkaisuihin. Tällä tavoin varmistat, että uudesta kodistasi tulee juuri sellainen kuin itse haluat!

Uuden kodin ostaminen on iso päätös, siksi haluammekin tehdä siitä sinulle mahdollisimman helppoa. Löydät myynnissä olevat kohteemme täältä.

Ota yhteyttä

Jos haluat kuulla lisää palveluistamme tai saada lisätietoa myytävistä kohteistamme, niin voit ottaa meihin yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Olet myös tervetullut käymään paikan päällä toimistollamme.